10.01.2007 Vastauksia

Kaikenlaisia kysymyksiä, jotka edes nimellisesti liittyvät moottoripyöräilyyn.
Vastaukset ovat kuitenkin loistavia.

Toimitus
Viestit: 9
Liittynyt: Ke Tammi 10, 2007 4:25 pm

10.01.2007 Vastauksia

Viesti Kirjoittaja Toimitus » Ke Tammi 10, 2007 5:14 pm

Lepakkotyttö vantaalta kysyi foorumissa, mikä on clymer?
Toimitus nauroi itsensä ensin kipeäksi mutta rauhoituttuaan tunnin kuluttua tajusi kysymyksen aiheellisuuden. Kuten uskonnossa, myös moottoripyöräilyssä on kaksi tärkeätä kirjallista teosta. Clymer luokitellaan yleisesti motoristien "vanhaksi testamentiksi" sen sisältämän tietouden ja viisauden takia. Uusi testamenttihan on kaikkien itseään kunnioittavien bikereiden mielestä storm-motorin kuvasto. Jos ei sieltä apua löydy, niin ei sitten mistään. Toivottavasti vastaus istutti ikuisen tiedonhalun kipinän lepakkotytön ajatuksiin.


Kyykkyjäbä oli myös lähestynyt kysymyksellä, löytyykö jostain 180 leveitä renkaita?
Ja toimitus vastaa että löytyy.
Teimme ankaraa tutkimusta ja venyimme äärimmilleen tutkiessamme yllämainittuja raamattuja. Kostean ja erittäin hyvin käytetyn puolituntisen pohjalta, uskallamme vastata, sillä koko esiintyy molemmissa teoksissa. Soitettuamme toimituksen käyttämälle rengas-expertille, tiedämme myös ongelmat jotka aiheutuvat noin kapeiden renkaiden käytöstä. Voinemme siis hyvällä omallatunnolla vastata kyllä.

Mummo Perniöstä oli faksannut seuraavan kysymyksen toimitukseen: Kuinka tyhjennän tankkini helpoimmin?
Toimitukselle ei kysymyksestä selvinnyt, onko kyseessä kenties mummon oma sisäinen tankki vai puhutaanko kenties mopon tankista. Ensimmäiseen vaihtoehtoon emme uskalla vastata, ettei mummolle herää kysymyksiä toimituksen tarkoitusperistä.
Jälkimmäiseen sitä vastoin olemme tehneet jopa empiiristä tutkimusta. Vakituinen avustajamme kokeili menneenä kesänä tankin pikatyhjennystä ja totesi sen olevan oiva konsti myös housujen kuivaamiseen hiostavan ajotuokion jälkeen. Otetaan tankin kiinnitysruuveista turha momentti pois ja ravistellaan kiinni olevaa tankkia ankarasti. Ajetaan reipasta moottoritievauhtia jotta saamme moottorin optimiin tyhjennyslämpöön. Siirrytään alueelle jossa on vähintäinkin sopiva ruuhka ja odotellaan hetki. Yleensä tässä kohtaa alkaa niin kutsuttu nopea poistuminen, sekä kuljettajan että polttoaineen. Avustajamme tiesi kertoa, että jos hyvin menee, saa samalla kertaa myös uuden maalauksen tankkiinsa. Ohjeita seuraamalla saa mummokin varmasti tankkinsa tyhjäksi.
Reipasta ajelua vaan mummolle, kelejäkin vielä onneksi riittää.
*******************************
Toimitus

Luotettavia ja erinomaisia vastauksia useimpiin kysymyksiin!