Terveisiä kaukomailta!

Kaikenlaisia kysymyksiä, jotka edes nimellisesti liittyvät moottoripyöräilyyn.
Vastaukset ovat kuitenkin loistavia.

Toimitus
Viestit: 9
Liittynyt: Ke Tammi 10, 2007 4:25 pm

Terveisiä kaukomailta!

Viesti Kirjoittaja Toimitus » Ti Helmi 06, 2007 6:40 pm

Toimitus on palannut ja akut ovat ladatut jälleen.
Suuri kiitos kuuluu hopi-intiaanien shamaanille, jonka avulla toimittajamme saivat henkisen yhteyden esi-isiinsä.
Seuraavalla kerralla haetaan vastauksia voodoon avulla.

Toimitusta odotti kaksi postin laatikollista kirjeitä sekä lämpöpaperirullallinen faksattuja kysymyksiä. Sähköpostia emme ole uskaltaneet edes avata.

Uhrattuamme kokonaisen vartin kysymysten lajitteluun, poimimme joukosta seuraavat dilemmat:

Tyttö Keravalta uskaltautui kysymään neuvoa moottoripyörän hankintaan. Toimitus kokoontui viskipullon ääreen miettimään vastausta ja tuli siihen tulokseen, ettei yksi pullo riitä mihinkään.
Kysymystähän tulee lähestyä kaksijakoisesti, onko kysymys kenties moottoripyörästä jolla tulisi ajaa vai niin kutsutusta ruuvausmoposta? Jos vastaus on ensin mainittu, uskomme tietävämme täydellisen ratkaisun. Väänsimme kättä lähinnä vain moottorin koosta mutta merkki ja malli olivat toimitusneuvoston yhteinen ja varsin nopea päätös. Ehdotuksemme on Vw:n koneella varustettu trike. Siinä yhdistyvät kaikki moottoripyöräilyn hyvät puolet, sikäli kun moottoripyöräilyssä huonoja onkaan. Lisäplussaa pyörä sai toimituksen käyttötestissä kaatumattomasta rakenteestaan. Emme saaneet pyörää kaadettua vaikka kolme toimituksen jäsentä loukkasi itsensä lievästi pudottuaan kyydistä. Uskoisimme tytön pärjäävän trikellä loistavasti sillä pärjäsimmehän mekin vaikka kuljettaja ei puhaltanutkaan 2.12 promillea enempää.
Jos taas haetaan ropauspyörää, tuli toimitukselle heti mieleen -53 mallin Triumph, olihan sentään toimituksella omakohtaista kokemusta tuosta loistavasta klassikosta. Voi sitä moottoriremontin autuutta kun sen voi tehdä alle kymmenellä työkalulla. Luotettavalla tavalla "trumppa" antaa kuljettajalleen antoisia hetkiä jokaisella reissulla, ei tarvitse pelätä sen kestävän perille asti ehjänä. Varmoja ruuvauksia on luvassa vaikka matka ei olisi muutamaa kilometriä pidempi. Toivottavasti näistä vastauksista on apua sinne keravan suuntaan.

Toinen kysymys saapui kirjeessä ja postileimasta päätellen se oli ollut matkalla laivalla. Fuk Mii Khao Lakista kysyi kuinka saisi moottoripyörän kestämään edes hieman vettä. Uskoaksemme kysymys on lähettetty hetimiten sen pienen loiskahduksen jälkeen joka koetteli aluetta taannoin. Paluupostissa lähetimme kysyjälle paketin euro-kondomeja sekä rullan ilmastointiteipiä. Uskomme kysyjän osaavan käyttää apuamme oikein. Varsinainen vastaushan on ettei moottoripyörät oikein kestä vettä. Toimitus suoritti testit asiasta suljetulla testiradalla Mäntsälässä ja tuli edelliseen johtopäätelmään. Mikään testatuista kolmesta Harley Davidson moottoripyörästä ei lähtenyt enää käyntiin kun ne oli upotettu vain pieneksi hetkeksi uima-altaaseen. Jatkamme uupumattomia tutkimuksiamme asiasta ja palaamme asiaan myöhemmin.

Palaamme muiden vastauksien muodossa asiaan jälkeen kun olemme saaneet toimitusneuvoston virkistyspäivät alta pois.

Kuulemiin täältä Etelä-Afrikasta!
*******************************
Toimitus

Luotettavia ja erinomaisia vastauksia useimpiin kysymyksiin!

Avatar
jarno
Viestit: 14
Liittynyt: To Syys 28, 2006 2:40 pm
Paikkakunta: L-U

Viesti Kirjoittaja jarno » Ti Elo 07, 2007 3:38 pm

missäs toimitus luuraa ?? varmaan grönlanissa iglussa jäähdyttelemässä näillä helteillä ja nautiskelemassa whiskyä pakkas nesteeksi... vai muuten vaan kaukomailla suorittamassa teknisiä tutkimuksia. :smt025 :smt025 :smt025 vastaa senkin :smt119 :smt119

Toimitus
Viestit: 9
Liittynyt: Ke Tammi 10, 2007 4:25 pm

Viesti Kirjoittaja Toimitus » Ke Elo 08, 2007 1:57 pm

Toimitus oli lomalla Järvenpäässä ja siitä lisää omassa tarinassa.
Grönlanti oli aivan liian kylmä paikka toimitukselle joten luovuimme siitä jo valmisteluvaiheessa.

Kiitos kuitenkin muistamisesta ja nautinnollisia lukuhetkiä.
*******************************
Toimitus

Luotettavia ja erinomaisia vastauksia useimpiin kysymyksiin!

Vastaa Viestiin