Ikävähköjä uutisia?

Kaikenlaisia kysymyksiä, jotka edes nimellisesti liittyvät moottoripyöräilyyn.
Vastaukset ovat kuitenkin loistavia.

Avatar
Jari
Kepardi, Pää-räplääjä
Viestit: 1410
Liittynyt: Ke Syys 27, 2006 12:32 pm
Paikkakunta: Tsadi
Viesti:

Ikävähköjä uutisia?

Viesti Kirjoittaja Jari »

Leike Ilta-Läpykän kansainvälisiä uutisia- alueelta.Suomalaiset jälleen edustamassa maailmalla!

Satunnaisen matkaajan ollessa viettämässä meditaatiohetkeään Katmandulaisessa temppelissä,
kuului ulkopuolelta outoa ääntä. Matkailijan siirtyessä kohti ulko-ovea tutkimaan äänen alkuperää,
sai se aikaan synapsien oikosulun ja varsinaisen muistojen tulvahduksen muutoin levänneissä aivoissa.
Matkailijaa kohtasi näkymä, jota hän ei aivan hetkeen unohtaisi: Massey Ferguson traktori perässään kärry täynnä tyhjiä viinapulloja. Kuljettajan paikalla huojui pitkällä parralla varustettu hyvin ruskettunut?, reikäpaitaa ja niin tutun tuntuisia sinisiä veryttelyhousuja kantava mieshenkilö. Jo kauas matkaaja sekä muut uteliaat saattoivat haistaa ettei kyseessä ollut paikallisen pullonpalautus-automaatin hoitaja vaan kuski oli omasuisesti juonut koko lastin ja hortoili nyt ympäriinsä pulloinensa. Kuskin suusta kuului jotain hyvin tutunomaista mutta kuitenkin lähes tunnistamatonta mongerrusta ja matkaaja siirtyikin lähemmäs kuullakseen paremmin. Kaiken solkkauksen seasta saattoi tarkka kuulija poimia tuttuja suomenkielisiä sanoja, "vittu", "perkele" sekä eräitä muitakin painokelvottomia voimasanoja. Paikallisten mukaan tämä näytelmä toistuu noin kerran viikossa, tämän kuulemma suomalaisen kuljettajan toimesta. Ilmeisesti traktorin funktiona on toimia kauppakassina paikallisen väkijuomaliikkeen sekä traktorin kuljettajan kodin välillä. Paikallisten kertoman tiedon mukaan, kuljettaja on kuulemma joku kuuluisan suomalaisen nettifoorumin testiryhmän johtaja sekä sen ainoa jäsen. Kovaan ääneen iltayöstä huudettujen karjahdusten perusteella on käynnissä testi nepalilaisen riisiviinan sopivuudesta kuljettajan reaktionopeuden kehittämiseen suhteessa Harley Davidson-merkkisen moottoripyörän pakoputken ulkohalkaisijaan.

Matkaajan ollessa lähdössä kohti hotelliaan, kuului traktorin pukilta hyvin selvällä suomenkielellä:
"Vie kotiin terveisiä ja ilmoita Bulldogs MC:n foorumin ylläpitäjälle tilanne. Kerro että tilanne on hanskassa mutta hanskat hukkuivat hetkeksi. Poikkitieteellistä tutkimusta on tehty ja tulokset puhukoot puolestaan.
Tulen kun kerkiän."

Lehtemme saamien tietojen mukaan, omituinen testirupeama jatkuu Katmandussa edelleen.On se vaan kova testaamaan tuo meidän toimitus!
Eläimellistä säätämistä jo vuodesta 1966,
eikä loppua näy!